Nuoret Leijonat kohtaa tänään puolivälierässä Ruotsin. Voittaja etenee mitalipeleihin, kun taas häviäjän turnaus päättyy.

Nostamme tässä artikkelissa esiin Ruotsin kolme vaarallisinta pelaajaa, joita kannattaa tänään pitää silmällä.

Carl Lindbom, maalivahti

Tähän mennessä Carl Lindbom on ollut koko turnauksen paras maalivahti. Ruotsalaisnuorukainen on menestynyt miesten sarjoissa, ja hän on koko Allsvenskanin ykkönen torjuntaprosentilla mitattuna. MM-kisoissa Lindbom on pelannut neljä ottelua torjuntaprosentilla 94,2.

Filip Bystedt, hyökkääjä

18-vuotias Filip Bystedt on ollut Ruotsin positiivisimpia yllättäjiä. Nuoresta iästään huolimatta San Jose Sharksin ykköskierroksen varaus on menestynyt turnauksessa erinomaisesti. Hän on kerännyt neljässä ottelussa tehot 2+3=5. Bystedt on myös yksi turnauksen kookkaimmista pelaajista 193-senttisellä varrellaan.

Ludvig Jansson, puolustaja

Ludvig Jansson on ollut Ruotsin isoin pelillinen johtaja. Hän suoriutuu erinomaisesti kummassakin päässä kenttää, mutta etenkin hänen hyökkäyspelaamisensa on ylittänyt kaikki odotukset. Jansson on paukuttanut neljään otteluun tehot 3+3=6 ja on Ruotsin paras pistemies.