New York Islanders kukisti Vancouver Canucksin lukemin 6-2 Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä.

Canucks johti avauserän jälkeen peliä lukemin 1-0, mutta Islanders otti ohjat käsiinsä ja mätti lopulta kuusi osumaa. Maalitehtailun aloitti Islandersin suomalaislupaus Aatu Räty, joka pelasi viidettä NHL-otteluaan ja iski uransa toisen NHL-maalinsa.

Räty pelasi Islandersin nelosketjussa yhdessä Matt Martinin ja Ross Johnstonin kanssa. Täysosuma oli koko ketjun värkkäämä, kun Martin toi kiekon alueelle, pelasi sen Johnstonille ja tämä petasi paikan Rädylle, joka pääsi sijoittamaan kiekon verkon perukoille.

Räty pelasi ottelussa kaikista Islanders-pelaajista selvästi vähiten. Hän kellotti jääaikaa ainoastaan 6:15. Hänen lisäkseen ainoastaan Johnston pelasi alle kymmenen minuuttia (9:09).

Näet Rädyn maalin alta tai täältä.

New York Islanders

@NYIslanders
Aatu Raty ties this game up at 1!