Mestiksessä nähtiin torstaina uskomattomat murskajaiset, kun Tampereella KOOVEEn luona vieraillut Kajaanin Hokki murskasi isäntäjoukkueen peräti 9-1.

Ottelun kohtalo oli selvä jo ensimmäisen kaksikymppisen jälkeen, kun se meni vieraille 0-6. Hokki iski kuusi maalia 17 minuutin ja 37 sekunnin aikana. Toinen erä kirjattiin tilastoihin numeroin 0-1 ja kolmas 0-2.

Hokista tehopisteittä jäi vain neljä pelaajaa, ja parhaat pistemiehet olivat saldon 3+1 iskenyt Oskari Siiki sekä neljä maalia alustanut Tuomas Komulainen. Kolmeen pisteeseen ylsi Eetu Santanen (1+2), kaksi pistettä saalisti kolme ja yhden pinnan peräti kahdeksan pelaajaa.

KOOVEE-vahtien torjuntaprosentit jäivät synkkiin lukemiin. Verneri Virtasen prosentit näyttivät illan päätteeksi lukemia 78,26 ja Samu Pakarisen numeroita 50,00.

Hokki on 14 joukkueen sarjassa 11:ntenä ja KOOVEE seitsemäntenä.