Eeli Tolvasen NHL-seura vaihtui joulukuussa, kun Nashville Predators asetti hyökkääjän siirtolistalle. Sieltä hänen nappasi vahvuuteensa Seattle Kraken.

23-vuotias Tolvanen pelasi alkukaudesta Predatorsissa 13 ottelua pistein 2+2. Nyt hän on ehtinyt pelaamaan Krakenin riveissä viisi ottelua ja ollut niissä kovassa iskussa. Hänellä on kasassa jo tehopisteet 3+2.

Predators-GM David Poilen kommenteista paistaa jonkin asteinen katumus siitä, että seura päästi Tolvasen muualle ilman siirtokorvausta.

– Tämä saattoi olla virhe meiltä. Se menee täysin minun piikkiini, jos käy niin, että hän todella menestyy. Me yritimme antaa hänelle erilaisia mahdollisuuksia eri paikoissa, Poile sanoi.

Poile myöskin kertoi Predatorsin todella toivovan sitä, ettei mikään seura nappaisi Tolvasta siirtolistalta. Toisin kuitenkin kävi.

Tolvanen on Predatorsin ykköskierroksen 30. varaus kesältä 2017. Tähänastisella NHL-urallaan Tolvanen on merkkauttanut 140 runkosarjaotteluun tehopisteet 28+28=56 sekä seitsemään pudotuspeliin tehot 1+0.

Robby Stanley

@RStanleyNHL
Poile on Tolvanen in Seattle:

"This could be a mistake on our part. That's on me if he turns out to be really successful. We thought we tried him in a lot of different areas, different places."

Also mentions they really hoped they got him through on waivers.