Suomalaismaalivahti Emil Larmi pelaa loistavaa kautta Ruotsin pääsarja SHL:ssä.

26-vuotias Larmi edustaa Växjö Lakers HC:n joukkuetta. Hän on pelannut tällä kaudella 20 ottelua komealla torjuntaprosentilla 93,4%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa myöskin loistava 1,72. Hän on pelannut myöskin kolme nollapeliä. Larmin torjuntaprosentti on kaikkien SHL-vahtien toiseksi paras, kuten on myöskin päästettyjen maalien keskiarvo sarjan toiseksi kovin lukema.

Växjö majailee parhaillaan koko SHL:n kärkipaikalla. Siitä käy omalta osaltaan kiittäminen Larmin ja hänen aisaparinsa Adam Åhmanin kovia otteita maalinsuulla. Växjön urheilujohtaja Henrik Evertsson kommentoi HockeyNews.se:n haastattelussa, että seura olisi halukas solmimaan jatkosopimuksen Larmin kanssa.

– Ei ole yhtään syytä, miksi emme haluaisi pitää heitä molempia, Evertsson viittasi maalivahtikaksikkoon.

Larmi siirtyi Växjön riveihin kesken viime kauden Pelicansista. Hän ehti pelaamaan joukkueessa tuolloin kahdeksan runkosarjaottelua (89,2%, 2,73) sekä kaksi pudotuspeliä (88,4%, 3,93).