Viiden ottelun tappioputkessa tarpova TPS lähtee jääkiekkoliigan keskiviikon Jukurit-peliin kovin repaleisella kokoonpanolla.

Sivussa on pelaajia kaikkialta, eli hyökkäyksestä, pakistosta ja maalivahtiosastolta. TPS:n nettisivujen mukaan puolustaja Roni Allen ja hyökkääjä Tyler Steenbergen ovat loukkaantuneina tai sairastuneina.

Viiden pelaajan kohtalot sen sijaan puhuttavat. Maalivahti Lassi Lehtisen (kuvassa), puolustajien Aleksi Anttalaisen ja Ruben Rafkinin sekä hyökkääjien Jonne Tammelan ja Topias Haapasen tilanteista puhuttiin seuran nettisivuilla niukkasanaisesti.

– Pelaajien puuttuminen kokoonpanosta on joukkueen sisäinen asia. Viisikko on jälleen valmennuksen käytettävissä perjantain TPS-HIFK-ottelussa.

Liigassa pelataan keskiviikkona TPS-Jukurit-matsin lisäksi myös ottelut Tappara-Pelicans, KooKoo-HPK ja Lukko-KalPa.