Sportin puolustaja Olli Vanttaja siirtyy lainasopimuksella Mestikseen TUTO Hockeyn vahvuuteen. Lainasopimus on kahden viikon mittainen ja se kattaa lähtökohtaisesti neljä ottelua, minkä jälkeen tilanne arvioidaan uudelleen.

23-vuotias Vanttaja ei ole pelannut tällä kaudella ainuttakaan ottelua. Hän on palannut nyt pelikuntoon koko alkukauden kestäneen kuntoutumisjakson jäljiltä. Lainasopimuksen avulla Vanttaja hakeekin pelituntumaa pitkän pelaamattomuuden jälkeen.

Liigassa Vanttaja on pelannut tähän mennessä 81 runkosarjaottelua tehopistein 1+5 sekä kaksi pudotuspeliä pisteittä. Hän on pelannut kaksi edellistä kautta Sportissa ja Liiga-debyyttinsä hän teki Kärpissä. Viime kauden 45 otteluun Vanttaja kirjautti pisteet 1+2.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Olli Vanttaja kahden viikon lainasopimuksella TuToon. 🦅❤️
Lue lisää: vaasansport.fi

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa