Jukurit vastasi jääkiekkoliigan perjantain isoimmasta yllätyksestä. Legendaarisen Olli Jokisen luotsaama mikkeliläisjoukkue tyrmäsi sarjakärki Lukon 5-3.

Ottelun käsikirjoitus koki jo avauserässä dramaattisen käänteen. Jukurit mätti siinä peräti kolme maalia, ja toisen erän alussa peli oli jo 4-0-lukemissa. Myöhemmin raumalaisvieras heräsi vähän, mutta rinnalle se ei kyennyt koskaan nousemaan.

Lukko on tappiosta huolimatta sarjakärki, kun kauden 39 peliä ovat tuoneet 75 pistettä. Peräti kolme ottelua vähemmän pelannut Tappara viilettää kakkosena 71 pisteessä. Jukurit on voiton myötä sarjakasina 56 pisteessä.

Sensaatiojoukkue Pelicans jatkaa kolmantena 38 pelatun ottelun jälkeen ja 67 pinnan turvin, vaikka perjantaina se taipui Hämeenlinnassa HPK:lle 0-2. Toisen kerran peräkkäin voittaneen Kerhon kummatkin maalit iski Michael Joly.

Perjantain muissa peleissä KalPa kellisti Ässät 4-0, TPS kaatoi HIFK:n jatkoajalla 3-2.