Viime päivinä yksi Suomen kuumimmista puheenaiheista on ollut Teemu Selänteen erikoisen suuri sähkölasku. Voit lukea sähköjupakan alusta tästä.

Nyt vasemmistoliiton entinen ministeri ja kansanedustaja Paavo Arhinmäkikin on laittanut lusikkansa soppaan. Hän jakoi Twitterissä kuvan Selänteestä ja kannabiskasveista ja vihjaili keksineensä ison sähkölaskun syyn.

– Johtuuko Teemu Selänteen korkea sähkölasku siis vihreästä siirtymästä? Arhinmäki kysyi kuvan yhteydessä.

Arhinmäkeä syytettiin Selänteelle kuittailemisesta, jonka Arhinmäki kiisti. Pian kiekkolegenda itsekin vastasi Arhinmäelle ja kuittailusyytöksiin.

– En kokenut että Paavo olisi vittuillut, moni muu kylläkin ja kiitos kaikille jotka aidosti välittivät. Paljon tuli apuja ja nyt siellä on ammattilaiset tutkimassa asiaa, eiköhän se siitä järjesty. Kysehän ei ollut siitä että olisin valittanut, maksan tietysti sen mitä kuuluukin, Selänne kirjoittaa.

Arhinmäki työskenteli urallaan myös kulttuuri- ja urheiluministerinä vuosina 2011-14. Shotsin talviolympialaisissa ministerin alkoholinkäyttö nousi otsikoihin, kun Leijonien pelaajat kantoivat sammuneen – tai väsähtäneen – ministerin hotellille. Selänne pelasi kyseisessä olympiajoukkueessa.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne

Paavo Arhinmäki

@paavoarhinmaki
Ai sinusta tämä on vittuilua. Ei tämä kyllä sitä ole. 🤷🏽‍♂️
En kokenut että Paavo olisi vittuillut,moni muu kylläkin ja kiitos kaikille jotka aidosti välittivät .Paljon tuli apuja ja nyt siellä on ammattilaiset tutkimassa asiaa, eiköhän se siitä järjesty.Kysehän ei ollut siitä että olisin valittanut ,maksan tietysti sen mitä kuuluukin.