KalPa voitti perjantai-illan Liiga-ottelussa Ässät kotonaan numeroin 4-0. Kun ottelua oli jäljellä vajaat kaksi minuuttia, Ässien puolustaja Aleksi Laakso taklasi rajusti KalPa-hyökkääjä Tuomas Kiiskistä.

Laaksolle tuomittiin suihkukomennus päähän kohdistuneesta taklauksesta. Lisäksi tilanne etenee Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Välittömästi taklauksen jälkeen Laakso pahoitteli taklausta Kiiskisen suuntaan. Tilanne käsiteltiin myöskin ottelun jälkeen osapuolten välillä tyylikkäästi. Ässät jakoi Twitter-tilillään kuvan Laakson Instagramin tarinaosiosta, johon hän oli kirjoittanut seuraavasti:

– Tänään meiltä huono peli, mutta mun suurin huoli pelin jälkeen oli, ettei Kiiskiselle käynyt mitään. Tapasimme pelin jälkeen, ja pahoittelin tapahtunutta, johon hän pahoitteli takaisin: ”myös syötössä ja vastaanotossa oli toivomisen varaa, jatka samaan malliin. Näitä sattuu pelissä”. Itsellä päällimmäisenä tietenkin huojennus, ettei käyny pahemmin. Arvostus Kiiskistä kohtaan nousi entisestään!

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näet Laakson taklauksen alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut perjantain #KalPa#Ässät-ottelusta tilanteen ajassa 58.09, jossa Ässien Aleksi Laakso taklaa päätyalueella KalPan Tuomas Kiiskistä. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 5+PR rangaistus.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn