Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa hirmuista jälkeä takonut Connor Bedard on ilmiömäisessä vedossa myös seurajoukkuepuolella.

Tällä hetkellä junioriliiga WHL:ssä pelaava 17-vuotias kanadalainen on esiintynyt MM-kisojen jälkeen kolmessa ottelussa tehopistein 9+4=13. Koko kaudella tehoja on syntynyt 31 ottelussa peräti 77 (36+41), eikä hänelle löydy pistepörssissä haastajia.

Nykyisellä tahdilla Bedard paukuttaa nopeasti 100 tehopisteen rajapyykin rikki, sillä hän on peräti 141 pisteen tahdissa. Viime kaudella kanadalainen saalisti Regina Patsin riveissä 62 ottelussa 100 (51+49) tehopistettä.

Tällä kaudella Bedardin otteita seurataan tarkkaan ympäri maailman. Hyökkääjää pidetään jo varmana tulevan kesän NHL-ykkösvarauksena.

The WHL

@TheWHL
🎥WHL Highlights - January 14, 2023

🏒@pdxwinterhawks (3) at @WHLPats (4)

Another multi-goal night from Connor Bedard helps give Regina the edge over Portland.

STATS 📰 | bit.ly/3kemAb0