Ilveksen Marek Langhamerin ja TPS:n Kasper Koskisen välinen tilanne nousi tiistain ainoan liigaottelun suurimmaksi puheenaiheeksi, kun turkulaispelaaja ajettiin suihkuun.

Ulosajoon johtanut tilanne tapahtui toisessa erässä, kun kiekko oli jo Langhamerin hallussa, jonka jälkeen Koskinen osui tshekkimaalivahtia päähän (katso tilanne täältä).

Koskiselle tuomittiin tilanteesta välittömästi 5+20-minuuttinen rangaistus, mikä herätti monissa katsojissa tunteita, sillä useiden mielestä Langhamer sortui tilanteessa filmaamiseen. Osa oli sitä mieltä, ettei TPS-pelaajaa olisi pitänyt heittää ulos, vaikka tämä osuikin Ilves-maalivahtia päähän.

PÄÄHÄN KOHDISTUNUT TAKLAUS 😂😂😂 Vittu tuo Langhamer on säälittävä näyttelijä, osuu hädin tuskin ni kaveri esittää et joku o lyöny mailalla päähän😂 0 Respect
#HCTPS #Liiga

Erik Hakala

@erikhakala
Nyt kun vielä näki kerran uusintana:
1. Langhamer tulee torjumaan noin ringetteviivalle.
2. Koskinen yrittää väistää, mutta kaverin valtaisa hokireisi vahingossa osuu Marekiin.
Kakkosen voit antaa kontaktista, mutta on vain yksi #Liiga. #HCTPS

haaveillaan

@haaveillaan
Kannattaa tulla puoleen kenttään sieltä maalivahdin alueelta ja ihmetellä miks kolisee, tsemppiä ja haleja Langhamerille! #Ilves #liiga

Joona Lehtonen

@JoonaLehtonen
Langhamer, nouse ny ylös! #HCTPS #Ilves

Miko 69

@kivamiko
Kyllähän tämä Langhammerin tilanne on täysi filmaus. Sen edellisen ymmärrän, kun vauhtia oli enemmän ja osumakin oli kovempi ja alueen läpi, vaikka siinäkin kyllä imo. oli aika isosti värikynää Langhammerilta kontaktissa.

#Liiga #Ilves #HCTPS

Tommi Kareinen

@TommiKareinen
Langhamer se osaa ton kieriskelyn. #ilves #hctps #liiga

Tommi R.

@Tompsoni97
Ei ollu yhtään Lapin lisää ei :D

#Ilves #Liiga

Mira 🤷‍♀️

@miratyttone
Jaa, taasko Langhamer on filmannut? #liiga