Ilves on solminut loppukauden kattavan lainasopimuksen puolustaja Filip Westerlundin kanssa. 23-vuotias ruotsalainen on HV71:n sopimuspelaaja.

Westerlund on pelannut urallaan Ruotsin SHL:ssä Frölunda HC:n, Timrå IK:n ja HV71:n riveissä yhteensä 143 runkosarjaottelua tehopistein 6+10=16. 182-senttisellä puolustaja on pelannut myös kolmen kauden ajan HockeyAllsvenskanissa.

Westerlund on Arizona Coyotesin kesän 2017 varaustilaisuuden toisen kierroksen (44.) varaus.

– 23-vuotiaaksi pelaajaksi Filip Westerlund on kokenut paljon. Hän on pelannut useammalla kaudella sekä SHL- että CHL-pelejä ja kulkenut myös Ruotsin nuorisomaajoukkuepolun läpi. Monipuolisena ja älykkäänä puolustajana hän pystyy liikuttamaan kiekkoa hyvin ja pelaamaan kokonaisvaltaista peliä, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo tiedotteessa.

Ilves tiedotti samalla, että puolustaja Kevin Czuczmanin kausi päättyy loukkaantumiseen. Puolustaja Dominik Mašín on vielä useita viikkoja sivussa.