Jesse Puljujärvi tiputettiin viime yönä pois Edmonton Oilersin pelaavasta kokoonpanosta. Syy ei välttämättä ole suomalaisen pelissä, vaan ratkaisu saattoi johtua myös pian tapahtuvasta siirrosta.

NHL-toimittaja Ian McLaren pohti Twitterissä, miltä Boston Bruinsin ketjut näyttäisivät, jos Puljujärvi kaupattaisiin Bostoniin. McLaren sijoitti Puljujärven kolmosketjuun Charlie Coylen ja Taylor Hallin rinnalle.

Twiitin kommenttikenttään saapui yllättävä henkilö, Bostonin supertähti Brad Marchand. Hyökkääjä vastasi ketjuspekulaatioihin hyssyttelyemojilla.

Fanit menivät tästä aivan sekaisin. Osa tulkitsi Marchandin kommentin niin, että siirtospekulaatiot pitäisi lopettaa. Selvästi suurin osa kuitenkin ajatteli niin, että McLaren oli päässyt lähelle totuutta ja Marchand hyssytteli olemaan paljastamatta asiaa ennen aikojaan.

Boston on ollut tällä kaudella heittämällä NHL:n paras joukkue. Bruins on pelannut 43 ottelua ja kerännyt niistä 34 voittoa.