Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin maanantaina, että SaiPan maalivahti Niclas Westerholm olisi siirtymässä Kärppiin jo tällä kaudella, mutta lappeenrantalaisseuran toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan mistään tällaisesta ei ole sovittu.

Markkanen kertoo Etelä-Saimaalle, ettei hän tiedä, mistä Ilta-Sanomat on saanut tällaista tietoa.

– En voi hänen puolestaan puhua, mitä tapahtuu kauden jälkeen. Mutta mitään sellaista sopimusta ei ole tehty, että Westerholm pelaisi loppukauden Kärpissä, Markkanen toteaa ES:lle.

Aiemmin tänään (maanantaina) IS uutisoi, että Westerholm olisi siirtymässä Kärppiin loppukauden ajaksi. Sopimus kattaisi samalla myös kaksi seuraavaa kautta. Ainakaan toistaiseksi siirtoa ei ole siis kuitenkaan vahvistettu.

Otsikkoa korjattu tiistaina 24.1. kello 9.40: Markkanen kommentoi asiaa Etelä-Saimaalle, eikä Etelä-Suomen Sanomille, kuten otsikossa aiemmin kerrottiin.