Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki laukoi kovilla, kun hän vieraili Petopodi-podcastissa.

Haastattelussa nostettiin esiin omien kasvattien arvoa Kärpille. Marjamäki ei tyytynyt pelkästään kehumaan omiaan, vaan tylytti samalla Ilvestä ja Tapparaa.

– Tappara ja Ilves ovat ostojoukkueita. Ei heillä ole omia kasvatteja. Enemmän siellä on Kärppien kasvatteja kuin Ilveksen tai Tapparan kasvatteja. Meillä on niitä kymmenkunta, Marjamäki tykitti menemään.

Marjamäki kehui joitain Tampereella loistavia kärppäkasvatteja.

– Kun katsoo vaikka Ilveksen tai Tapparan Petteri Puhakkaa, Eetu Päkkilää tai Aku Rätyä tai ketä tahansa. Hienoa, että he onnistuvat ja pelaavat siellä kovalla tasolla. Omavaraisuus on katoava luonnonvara. Nykyään ostetaan jengit eikä katsota, missä on pelannut. Oulussa kasvattajaseura on kuitenkin sitouttava tekijä ja hyvä niin, Marjamäki kommentoi.

Kärpät on tällä hetkellä Liigassa kuudentena. Ilves löytyy sarjataulukon kakkospaikalta, mutta Tappara on tasapisteissä kolmosena.