Ilves-fanien ja Tapparan välillä on riittänyt viime viikkoina draamaa. Ilves-kannattajat hermostuivat, kun heiltä kiellettiin kannattajaliput katsomosta.

Tappara pahoitteli tapahtunutta ja kertoi asian olleen väärinkäsitys.

– Tappara oli kieltänyt isot kannatusliput yhdestä ottelusta (27.1.2023), mutta turva oli tulkinnut osaston kaiki liput kuuluvaksi isoihin ja merkittävää näköhaittaa aiheuttaviin lippuihin, Tappara selventää.

– Tappara ja Osasto 41 ovat olleet tapahtuman johdosta aktiivisesti yhteydessä, jotta vältymme tulevaisuudessa ikäviltä ja turhilta välikohtauksilta.

Ilveksen kannattajayhdistys Osasto 41 ei kuitenkaan ole tähän tyytyväinen. Yhdistys julkaisi oman vastineensa.

– Jotta vältymme tulevaisuudessa ikäviltä ja turhilta välikohtauksilta, tulemme boikotoimaan ja kehotamme koko Ilves-yhteisöä boikotoimaan tapparan järjestämiä paikallisotteluja runkosarjan osalta niin pitkään, kunnes tappara suostuu ottamaan koko vierasseisomakatsomon seisomakäyttöön samassa mittakaavassa kuin se on Ilveksen kotiotteluissa sekä poistamaan kaikki lippujen käyttöön liittyvät rajoitukset, sillä samat ongelmat tulevat toistumaan niin pitkään kuin välittömästi seisomakatsomon taakse istutetaan ihmisiä, Osasto 41 kirjoittaa.

Osasto 41

@Osasto41

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Selvennys pe 27.1.2023 Tappara-Ilves-ottelun uutisointiin.

#Tappara #Ilves