Edmonton Oilers on ongelmissa palkkakattonsa kanssa. Seuran on luovuttava jostain pelaajastaan ja pian.

Edmonton sai ongelman selvittämiseen lisäaikaa, kun Kailer Yamamoto loukkaantui. Hän on kuitenkin tervehtymässä 12. helmikuuta, joten kello tikittää.

NHL-toimittaja Frank Seravalli kertoo, että Edmonton lähestyi hiljattain kaikkia NHL-seuroja. Viesti oli selvä: Jesse Puljujärvi on kaupan. Yksi seura osoitti heti kiinnostusta, St. Louis Blues.

– Blues oli yksi joukkueista, jotka vastasivat Edmontonin Puljujärvi-ilmoitukseen. Uskomus on, että he ovat valmiita heittämään noppaa Puljujärven kanssa loppukauden osalta ja katsoa, josko he saisivat elvytettyä hänen peliään hieman, ja he lähettäisivät vaihdossa toisen pelaajan tai tulevan vapaan agentin, Seravalli kirjoittaa.

Muiksi mahdollisuuksiksi Seravalli mainitsee Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin. Jos Edmonton haluaa päästä eroon Puljujärvestä hinnalla millä hyvänsä, Chicago Blackhawks, Buffalo Sabres, Anaheim Ducks, Arizona Coyotes, Montreal Canadiens ja Columbus Blue Jackets voisivat ottaa hänen sopimuksen kontolleen pientä korvausta vastaan.