Liigajoukkue Kärpät kertoi Twitter-tilillään, että puolustaja Jaakko Niskala siirtyy taas lainalle HPK:hon.

Laina kestää helmikuun 15. päivään asti, mutta oululaisjoukkueella on oikeus kutsua pakki Hämeenlinnasta takaisin jo ennen tuota päivämäärää tarvittaessa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Puolustaja Jaakko Niskala siirtyy lainalle HPK:hon. Lainasopimus ulottuu 15.2. saakka, mutta Kärpillä on oikeus kutsua Niskala tarvittaessa takaisin jo aiemmin. 23-vuotias puolustaja on pelannut kuluvalla kaudella yhteensä 18 ottelua lainalla HPK:ssa.

#Kärpät #Liiga

Kärppien sopimuspelaaja on ollut tällä kaudella varsinainen reissumies. Hän on pelannut Kärpissä yhdeksän ottelua pisteittä, eniten pelejä on kertynyt Kerhossa – 17 matsia saldolla 0+2. Lisäksi kahden viikon kuluttua 24 vuotta täyttävä pelaaja on pelannut neljässä KalPan ottelussa tehoitta.

Hermeksessä Niskala on luutinut yhdessä Mestiksen ottelussa saamatta pisteitä.

Liiga perjantaina:
HPK-Ilves 18.30
Jukurit-Kärpät 18.30
JYP-KalPa 18.30
Pelicans-SaiPa 18.30
Tappara-Sport 18.30
TPSK-KooKoo 18.30