HIFK on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Juha Jääskän kanssa.

24-vuotias Jääskä on edustanut koko Liiga-uransa ajan HIFK:ta. Hänen tilillään on kaikkiaan 242 pelattua runkosarjaottelua (36+66=102) sekä 42 pudotuspeliä (6+5=11). Hän debytoi Liigassa kaudella 2015-16.

Tällä kaudella Jääskä on laittanut oman yhden kauden piste-ennätyksensä uuteen uskoon. 45 otteluun ovat syntyneet tehopisteet 7+20=27. Hyvien otteidensa ansiosta Jääskä sai myöskin kutsun Ruotsin EHT-turnaukseen.

– Kova työnteko, lojaalisuus, kehittymisen halu ja joukkue ensin-ajattelu. Siinä vain muutamia ”Jäkyn” ominaisuuksia. Hän on pelannut loistavan kauden ja nousee varmasti kantamaan vastuuta tuloksesta myös ensi kauden joukkueessamme, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.

– Kohta alkaa olla kymmenen joukkuekuvaa täynnä. Olen nauttinut matkasta ja päätös jatkosopimuksesta oli minulle helppo. Päivät pitenevät ja kevään pelit lähestyvät. Odotan tulevaa innolla, sanoo Jääskä.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Vastikään Leijoniin valittu, koko liigauransa HIFK:ta edustanut Juha Jääskä nähdään Nordiksella myös kaudella 2023-2024!

📝 Lue lisää: hifk.fi/liiga/2023/juh…

#HIFK #Liiga