Hyökkääjä Toni Rajala pelaa jo seitsemättä kauttaan Sveitsin pääsarjassa EHC Biel-Biennen joukkueessa. Tälläkin kaudella laitahyökkääjä on tehnyt vahvaa tulosta ja nakuttanut 44 otteluun tehot 13+17=30.

Tällä kaudella Rajalalla on ollut kuitenkin vaikeampaa maalinteon kanssa. Suomalaishyökkääjä oli pitkässä maalittomassa putkessa, kunnes hän pääsi tällä viikolla iskemään maalit perättäisissä otteluissa.

Perjantaina Rajala ja EHC Biel-Bienne kohtasivat Rapperswilin ja vei 3-0 voiton. Rajala teki ottelussa tehot 1+1, ja ottelun jälkeen häneltä kysyttiin, onko hän saanut itseluottamuksensa takaisin.

– Varmaan. Oli vaikea putki, kun olin 13, 14 tai 15 peliä ilman maalia. Nyt olen tehnyt kahdessa perättäisessä pelissä maalin. Toivottavasti tämä on kuin ketsuppipullo-efekti, Rajala sanoi.

Rajalan kommentit herättivät huvitusta ja ihmetystä. Sveitsissä ketsuppipullo-efekti ei ole tuttu konsepti, joten monet sveitsiläiset ihmettelivät, mistä Rajala oikein puhuu. Kommentista tulikin nettihitti.