Viaplayn NHL-selostaja Antti Mäkinen ei pitänyt yhdestä näkemästään asiasta NHL:n tähdistöviikonlopussa.

Mäkinen arvosteli NHL:ää siitä, että Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin sai paistatella jälleen kerran valokeilassa, vaikka hänet tunnetaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin suurena tukijana.

– On hullua, kuinka Venäjä hyökkää Ukrainaa vastaan, ja tämä kaveri on valokeilassa NHL:n tähdistötapahtumassa. Se on häpeä NHL:lle, eikä 800 liigamaalia muuta asiaa, Mäkinen jyrähti Twitterissä.

Ovetshkin on joutunut monien ihmisten hampaisiin sodan alkamisen jälkeen, sillä hän on ollut vuosien saatossa paljon tekemisissä Putinin kanssa. Kaksikko on poseerannut usein yhdessä. Venäläishyökkääjä on pitänyt koko sodan ajan Instagramissa yhteiskuvaa, jossa hän on yhdessä Putinin kanssa. Ovetshkin on perustanut aikanaan myös PutinTeam-liikkeen, joka tukee Putinia.

NHL:ää Ovetshkinin Putin-yhteydet eivät ole haitanneet millään tavalla.

Antti Mäkinen

@makinenantti
It’s crazy how Russia is attacking Ukraine and this guy is in a spotlight at NHL All-Star. It’s a disgrace for the @nhl and it doesn’t change with or without 800 goals in the league.

Samantha Pell

@SamanthaJPell
Alex Ovechkin back at NHL All-Star ⭐️

The Capitals captain said he’s a excited that his family is here, and will be an especially fun time for his eldest son, Sergei, getting to be in the locker room and around the other all-stars.