TPS on vahvistanut puolustajakalustoaan. Turkulaisseura on hankkinut pakistoonsa Taneli Ronkaisen, 27, ja Olli Vanttajan, 23.

Ronkainen siirtyy Turkuun loppukauden mittaisella lainasopimuksella Kärpistä. Vanttajan laina Vaasan Sportista kestä äpuolestaan 15. helmikuuta saakka, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen.

Tällä kaudella Ronkainen on pelannut yhteensä 14 ottelua Kärpissä, Pelicansissa ja SaiPassa. Niissä hän on kerännyt yhteensä tehot 1+2=3.

Vanttaja ei ole pelannut tällä kaudella ainuttakaan Liiga-ottelua. Mestiksessä hän on pelannut neljä ottelua TUTO Hockeyn riveissä ilman tehopisteitä.

– Puolustuspäässä on tällä hetkellä tarvetta leveydelle, jota Ronkainen ja Vanttaja joukkueeseen osaltaan tuovat. Olemme edelleen valmiina reagoimaan pelaajamarkkinoilla helmikuun 15. päivän siirtorajan puitteissa, kertoo HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama