Kalervo Kummola kertoo Twitterissä olevansa huolissaan yhdestä asiasta Tapparan ja Ilveksen kohdalla.

Kummola on kääntänyt katseensa seurojen juniorityöhön. Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue pelaa parhaillaan neljän maan turnauksessa, eikä mukana ole pelaajia Tapparasta tai Ilveksestä. Kummolan mukaan asia huolestuttava.

– Ilves ja Tappara porskuttelevat Liigan kärjessä, mutta mitä on tapahtunut niiden juniorityölle? Ei yhtään tamperelaisseuran pelaajaa alle 18-v maajoukkueessa nyt, kun Järventien Eemilkin edustaa SaiPaa, Kummola kirjoittaa.

Samalla on kuitenkin huomioitava, että Tappara on tällä hetkellä U20 SM-sarjan kärjessä. Ilveksellä on sen sijaan mennyt heikommin. Tamperelaisseura on kolmanneksi viimeisenä.

Kalervo Kummola

@KummolaKalervo
Ilves ja Tappara porskuttelevat Liigan kärjessä, mutta mitä on tapahtunut niiden juniorityölle? Ei yhtään tamperelaisseuran pelaajaa alle 18-v maajoukkueessa nyt, kun Järventien Eemilkin edustaa Saipaa.