Teemu Hartikainen on tehnyt ratkaisunsa ensi kauden seuran suhteen.

Täksi kaudeksi sveitsiläisen Genève-Servette HC:n riveihin siirtynyt 32-vuotias suomalaishyökkääjä on laittanut nimensä alle yksivuotiseen jatkosopimukseen. NL:ssä pelaava huippuseura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Kuluvalla kaudella Hartikainen on ollut joukkueensa – ja samalla koko sarjan parhaimmistoa, kun 40 ottelussa on syntynyt 38 (23+15) tehopistettä.

Hartikainen on kertonut aiemmin myös, että hän aikoo palata myöhemmin Liigaan. Tuoreen sopimuksen myötä paluu ei tapahdu siis ainakaan vielä ensi kaudella. Voit lukea kommentit Hartikaisen tulevaisuuden suunnitelmista täältä.

Genève-Servette HC

@officialGSHC
𝗨𝗻𝗲 𝗯𝗼𝗻𝗻𝗲 𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲 𝗽𝗼𝘂𝗿 𝗹𝗲𝘀 𝗚𝗿𝗲𝗻𝗮𝘁 🎣

Teemu Hartikainen pour une année supplémentaire : c'est FAIT !✅

#UniquementGrenat