Sportsnetin toimittaja Mark Spector raportoi Carolina Hurricanesin käyneen Edmonton Oilersin kanssa neuvotteluja Jesse Puljujärveen liittyen.

Spector kertoo, että Hurricanes on tarjonnut hyökkääjä Ondrej Kasea vaihdossa Puljujärveen.

NHL-kauden avausottelussa aivotärähdyksen saanut tshekkihyökkääjä on tällä hetkellä pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalla (LTIR), joten hänen 1,5 miljoonan dollarin palkkansa ei vie tilaa varsinaisesta palkkakatosta. Kase on harjoitellut viime viikkoina kontaktin kieltävä pelipaita päällä ja miehen uskotaan olevan lähellä paluuta maaliskuussa.

Spectorin tietojen mukaan Hurricanes asetti tarjoukseensa yhden ehdon: Puljujärven täytyy läpäistä NHL:n siirtolista ennen vaihtokauppaa. Tämän avulla Hurricanes voisi lähettää Puljujärven halutessaan AHL:ään.

Puljujärven vaihtoarvo on tällä hetkellä alempana kuin koskaan. Tehottomuudesta kärsinyt Oilers-hyökkääjä on kolmen miljoonan dollarin palkkansa takia suuri rasite palkkakaton ylärajalla taiteilevalle Oilersille.