Liikemies ja kiekkovaikuttaja Jussi Salonojan ulosottovelat ovat jälleen paisuneet, kertoo Seiska.

Salonojaa vastaan nostettiin jo toukokuussa 2018 velkomuskanne Espoon käräjäoikeudessa noin miljoonasta eurosta. Kyseessä olivat lainat Lease Deal Oyj:ltä, joita Salonoja ei ole maksanut takaisin sovittuna aikana. Tällä hetkellä velka on kasvanut jo 1,6 miljoonaan euroon.

Seiskan saamien tietojen mukaan myös toinen yksityinen luottofirma hakee Jussilta saataviaan, joita on kertynyt 57 000 euroa. Rästissä on lisäksi kolme eri kiinteistöveromaksua, yhteensä 4 400 euroa. Ulosottorekisteristä löytyy myös muita pienempiä merkintöjä.

Salonoja rikastui vuonna 2001, kun mies sai vain 25-vuotiaana haltuunsa isosetänsä jättiperinnön. Välissä Jussin Pekka-isä oli onnistunut kasvattamaan omaisuutta, ja Pekan kuollessa omaisuuden arvo oli Kauppalehti Option mukaan jopa 150 miljoonaa euroa.

Salonoja omisti Espoon Bluesin vuosina 2002-2012. Vuonna 2016 hän oli perustamassa toista espoolaista kiekkoseuraa Bluesin mentyä konkurssiin. Salonoja toimiEspoo Unitedin omistajana vuoteen 2018 asti.