Jutun arkistokuvassa oleva Teemu Pulkkinen pelaa yhä Venäjällä ja sen KHL:ssä, vaikka maa aloitti vuosi sitten brutaalin hyökkäyssodan Ukrainaan. Traktor Tsheljabinskin Pulkkinen onkin sarjan ainoa sinivalkoinen.

Yksi syy sarjaan jäämiselle voisi olla palkka. Hän tienaa Sport-Expressin jutun mukaan sarjassa 16:nneksi eniten.

Kun KHL:ssä on 22 joukkuetta, ja kun jääkiekkojoukkueen koko on noin 20-25 pelaajaa, on sarjan pelaajamäärä noin puolen tuhannen paikkeilla. Pulkkisen voi sanoa olevan yksi eniten tienaavista, kun hän ansaitsee kaudessa 65 miljoonaa ruplaa. Se on jonkin verran päälle 810 000 euroa.

Kärkipaikkaa pitävät Maksim Shalunov ja Korban Knight, jotka pelaavat Avangard Omskissa ja Lokomotiv Jarloslavlissa. Heidän palkkansa on 90 miljoonaa ruplaa vuodessa, eli noin 1 130 000 euroa.

Suomalainen on iskenyt 61 pelissä tehot 15+12=27. Joukkue on itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä, eikä se välttämättä tule yltämään jatkoon.