Jesse Puljujärvi on liittynyt Carolina Hurricanesin mukaan.

24-vuotias suomalaishyökkääjä saapui tiistaina Montrealiin, jossa Hurricanes on parhaillaan vieraskiertueella. Puljujärvi ei ehtinyt mukaan aamuharjoituksiin, joten vielä tässä vaiheessa ei ole varmaa, että tuleeko hän debytoimaan heti Suomen aikaa ensi yönä.

Puljujärven liittymistä Hurricanesin mukaan viivästytti työviisumin saaminen, joka myönnettiin hänelle vasta tiistaiaamuna Ottawassa.

Hurricanes julkaisi sosiaalisessa mediassa myös videon siitä, kun Puljujärvi kohtasi ensimmäistä kertaa uudet pelikaverinsa. Video sai faneilta valtavasti huomiota, sillä sitä on katsottu ja kommentoitu lyhyessä ajassa todella paljon. Suomalainen on saanut kehuja erityisesti hymystään, joka tarttuu helposti myös muihin.

Carolina Hurricanes

@Canes
Jesse, meet the boys 🤝

Mikäli et näe videota, niin voit katsoa sen täältä.