Nashville Predatorsin tähtivahti Juuse Saros oli vaarassa joutua kauppanappulaksi NHL:n siirtotakarajalla, väittää sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Friedmanin mukaan yksi lännen suurimmista mestarisuosikeista oli kiinnostunut hankkimaan suomalaisen riveihinsä.

– Uskon Los Angeles Kingsin olleen Saroksen perässä. Predators näyttää nuoremmalta siirtotakarajan myötä. Joukkue sai nuorta energiaa ja yllättäen sillä on jälleen tie auki pudotuspeleihin. Iso haaste, mutta pudotuspelit ovat se, mitä kaikki haluavat, Friedman kertoo.

Toimittaja ei osaa sanoa, kuinka konkreettisiksi Sarokseen liittyvät neuvottelut mahdollisesti menivät. 27-vuotiaan suomalaisen vaihtoarvo on tällä hetkellä valtava, sillä suomalaistähti torjuu joukkueessa alihintaisella, viiden miljoonan dollarin vuosipalkan takaavalla sopimuksella, joka umpeutuu vasta kesällä 2025.

Lopulta Kings vahvisti maalivahtiosastoaan toisella suomalaisella, kun se hankki Joonas Korpisalon Columbus Blue Jacketsista.