Kärpät kohtaa viimeisessä runkosarjaottelussaan Mikkelin Jukurit. Oululaisten kannattajaryhmä Poromafia otti ottelussa näyttävästi kantaa joukkueen viimeaikaisiin heikkoihin otteisiin ja valmennuksen toimiin.

Poromafian Tifossa oli tuttu Kummeli-hahmo, joka tunnetaan Tonnin seteli -ilmeenä. Teksti oli osuva: se oli neljän miljoonan joukkue.

– Poromafia on hiljaa ottelun ensimmäiset neljä minuuttia. Historiallisen suurella budjetilla Kärpät on jo kolmatta kautta putkeen kaukana kotiedusta pudotuspeleihin. Otteet kentällä ovat olleet liian virkamiesmäisiä ja valmennus on ollut välinpitämätön kannattajien antamaan kritiikkiin. Haluamme nähdä joukkueelta tunnetta ja pelaamista meidän rakkaalle Oulun Kärpille, Poromafia kertoo Instagram-tilillään.

Ensimmäisen erän jälkeen Jukurit johtaa ottelua maalein 1-0.