Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Brynäs IF on antanut potkut päävalmentaja Mikko Mannerille. Lisäksi suomalaiset apuvalmentajat Ari-Pekka Pajuluoma ja Kalle Kaskinen ovat saaneet lähtöpassit seurasta.

48-vuotias Manner toimi Brynäsin päävalmentajana toista kauttaan. Hänen johdollaan joukkue sijoittui tämän kauden runkosarjassa sijalle 13 ja sillä on edessä putoamiskarsinnat Malmö Redhawksia vastaan. Joukkue lähtee kuitenkin karsintoihin väliaikaisen päävalmentajan, Ove Molinin, johdolla.

Viime kaudella Manner luotsasi Brynäsin kymmenenneksi, mutta joukkue putosi pudotuspelien avauskierroksella. Manner on toiminut kaudesta 2016-17 lähtien myöskin Leijonien apuvalmentajana.

– Haluan lähettää suuret kiitokset Mikolle, Ari-Pekalle ja Kallelle. Kaikki kolme ovat intohimoisia jääkiekkoa kohtaan ja he ovat laittaneet sydämensä ja sielunsa peliin Brynäsin hyväksi. Toivotamme heille kaikkea hyvää tulevissa tehtävissään. Seuramme on vakavassa tilanteessa ja päätimme huolellisen harkinnan jälkeen tuoda uuden äänen pelaajille, Brynäsin seurapomo Håkan Svedman kommentoi tiedotteessa.

Pajuluoma toimi Brynäsin apuvalmentajana toista kauttaan ja Kaskisella oli puolestaan käynnissä ensimmäinen kausi.

Brynäs IF

@Brynas
✅ På tisdag inleds kvalspelet i SHL där Brynäs ställs mot Malmö i en direkt avgörande matchserie i bäst av sju matcher.
För att tillföra ny energi och ge bästa möjliga förutsättningar till truppen tar Ove Molin tar över som t.f huvudtränare.
Läs mer här: fal.cn/3wvOl