Jyväskylän JYPistä kesken kauden Sveitsin pääsarjaan siirtynyt maalivahti Eetu Laurikainen ei jatka Lausanne HC:n riveissä ensi kaudella. Lausanne kertoi asiasta maanantaina SHL-pistelinko Antti Suomelan hankinnan yhteydessä.

30-vuotiaan jyväskyläläisen lyhyt aika Lausannessa oli kaksijakoinen. Laurikaisen aloitus uudessa seurassa oli sensaatiomainen, sillä ensimmäisen kuuden ottelun jälkeen hänellä oli tilillään kaksi nollapeliä ja torjuntaprosentti komeili lukemassa 93,2%.

Laurikaisen tulikuuma vire laantui kuitenkin harmittavasti ja hänen torjuntaprosenttinsa vajosi lopulta 14 ottelun jälkeen lukemaan 91,2%.

Laurikainen nähtiin tällä kaudella Liigassa JYPin väreissä 14 ottelussa. Jyväskyläläisseuran oma kasvatti voitti näistä otteluista vain kaksi ja hänen torjuntaprosenttinsa oli heikko 88,5.