Liigan kuluvan kevään puolivälierien otteluparit selvisivät torstai-iltana, kun säälipudotuspeleissä pelattiin ratkaisevat kolmannet ottelut.

Kauden toistaiseksi suurimmasta sensaatiosta vastasi KooKoo, joka murskasi hengettömän Kärppien miljoonamiehistön Raksilassa maalein 0-5 ja eteni puolivälieriin runkosarjavoittaja Tapparaa vastaan.

Toisessa otteluparissa Ässät ja TPS järjestivät täpötäydellä Isomäellä huiman trillerin. Voiton ja jatkopaikan korjasi lopulta nimiinsä Ässät, joka nousi 0-1-tappiolta kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla ensin tasoihin ja sitten 2-1-voittoon kapteeni Jesse Joensuun ohjurimaalilla vain reilut kaksi minuuttia ennen loppua.

Liigan puolivälierät käynnistyvät heti perjantaina kahden ottelun voimin. KooKoon kannalta tahti on hurja, sillä joukkue matkaa perjantaiksi Tapparan vieraaksi. Myös Pelicans ja KalPa aloittavat oman ottelusarjansa perjantaina. Kaksi muuta sarjaa käynnistyvät lauantaina.

Puolivälieräparit:

Tappara – KooKoo
Ilves – Ässät
Lukko – HIFK
Pelicans – KalPa