Suomalaisten NHL-fanien mahdollisuudet maailman kovimman jääkiekkoliigan seuraamiseksi kasvavat jälleen yhdellä uudella jakelukanavalla.

VeikkausTV tiedotti maanantaina aloittavansa NHL-ottelujen lähettämisen välittömästi. NHL on Veikkauksen vedonlyönnin toiseksi pelatuin sarja, ja kumppanuuden myötä Veikkauksen kanavissa tullaan näkemään lisää NHL-sisältöjä.

VeikkausTV:ssä näytetään kuluvan ja tulevan kauden aikana Veikkauksen NHL-pelikohteiden yhteydessä 1400 ottelua suorina lähetyksinä erillisen sopimuksen kautta. NHL:n otteluita näytetään VeikkausTV:ssä sekä runkosarjan että playoffien aikana. Veikkauksen ja NHL:n yhteistyösopimus kattaa käynnissä olevan kauden 2022-23 sekä tulevan kauden 2023-24.

NHL:n pääjakelukanava Suomessa on Elisa Viihde Viaplay, joka näyttää suorana lähetyksenä kaikki kauden ottelut. Myös Yle välittää kauden aikana valikoituja otteluja ilmaiseksi.