Patrik Laine pelasi viime yönä ensimmäisen ammattilaisottelunsa sentterinä. Columbus Blue Jackets koki ottelussa tylyn 2-7 tappion Vegas Golden Knightsille.

Laine kotiutui hyvin keskikaistalle. Hän keräsi ottelussa tililleen kaksi syöttöpistettä.

Sentterin paikka ei ollut vain yhden ottelun kokeilu. Laine nähdään keskellä myös jatkossa.

– Pidin siitä. Oli vaikea joukkue vastassa ja vaikea paikka pelata, mutta oli oma maailmansa pelata sentteriä. Pidin siitä. On paljon asioita, joita pitää työstään. Etenkin aloituksia. Se on taito, jonka voi oppia ja olen valmis oppimaan. Olisi voinut mennä huonomminkin, Laine kommentoi ottelun jälkeen.

Seuraavaksi Laine on käymässä sentteripeliä läpi videoilta valmennuksen kanssa.

– Käymme läpi tilanteita ja pelin lukemista. Yritän oppia. Emme välttämättä katso vain minun nauhojani vaan myös liigan huippusenttereitä. Katsomme, mitä he tekevät aloituksissa ja muuta sellaista. Nämä ovat kovia aikoja, mutta olen superinnoissani tästä mahdollisuudesta.