Ilves kohtaa tänään perjantaina Ässät Porissa neljännen puolivälieräottelun merkeissä. Ilves johtaa sarjaa voitoin 2-1.

Tamperelaisten kokoonpanosta puuttuu illan ottelussa joukkueen tehopuolustaja Les Lancaster. Yhdysvaltalaiselle kuluvan kevään pudotuspelit ovat olleet haastavat. Hän kirjautti edellisessä Porin ottelussa tehotilastoonsa karun lukeman -4. Edellisottelussa hän sai puolestaan jääaikaa ainoastaan 6:36. Toisessa erässä mies ei pelannut sekuntiakaan ja kolmannessa hän pelasi vain minuutin ylivoimalla.

Lancaster on merkkauttanut kolmeen pudotuspeliin tehot 0+1. Hän oli runkosarjassa puolustajien paras pistemies ja koko Liigan pistepörssissä sijalla seitsemän, kun 60 otteluun syntyivät tehopisteet 13+34=47.