Jesse Puljujärven alku uudessa seurassa on ollut vaikea. Hän onnistui luomaan aluksi paljon maalipaikkoja, mutta viimeisimmässä ottelussa suomalaishyökkääjä joutui kokonaan katsomoon. Tehopisteitä Carolina Hurricanesissa ei ole tullut ainuttakaan.

Edmontonissa silti haikaillaan edelleen Puljujärven perään. Monet fanit kommentoivat sosiaalisessa mediassa, että Oilers luopui väärästä pelaajasta. Suomalaisen sijaan Edmontonin olisi pitänyt kaupata Kailer Yamamoto.

Edmontonin paikallistoimittaja Jim Matheson vastaili faneille asiaan liittyen Twitterissä. Hän oli aivan eri linjoilla.

– Yamamotolla on yhtä paljon maaleja 12. maaliskuuta alkaen (5) kuin Jessellä on 66 pelissä tällä kaudella. Nämä ovat faktoja, Matheson jyrähtää.

Fanit myös kommentoivat, että Puljujärvi olisi ollut parempi pelaaja alivoimalle.

– Jesse ei ollut tarpeeksi hyvä valmentajan silmissä, että olisi saanut jääaikaa AV-jätkänä. Yamo on.

Jim Matheson

@jimmathesonnhl
Jesse was not good enough in coach’s eyes to get extra time as PK guy. Yamo is

Carolyn Miller

@Carolyn14848461
But would you not agree that Yammo has had much more ice time, special teams, and opportunities to hone his game than JP, as an Oiler, ever did this year. It's pretty hard to put up many goals when you're on the bench for 50 mins or more a game.