Kuluneella kaudella JYPin takalinjoilla vahvasti esiintynyt Sami Niku neuvottelee parhaillaan sopimuksesta koskien ensi kautta, uutisoi Ilta-Sanomat.

Lehden saamien tietojen mukaan Liigan tähtipuolustaja harkitsee uransa jatkamista Jyväskylässä, vaikka aiemmin tarkoitus oli siirtyä muualle. On myös mahdollista, että vaikka jatkosopimus syntyisi, että Niku jatkaisi vielä matkaansa, mikäli hän saa yksisuuntaisen NHL-sopimuksen.

– Nikun jatko JYPissä on IS:n tietojen mukaan mahdollista. Osapuolet neuvottelevat uudesta sopimuksesta. Jos Niku tekee jatkosopimuksen, ratkeaa hänen ensi kauden osoitteensa luultavasti vasta kesällä NHL:n vapaiden pelaajien markkinoiden jälkeen, IS:n sivuilla kirjoitetaan.

JYPissä Niku esiintyi 54 ottelussa tehopistein 9+33=42, joka riitti puolustajien pistepörssin kolmossijaan.