Vaasan Sport tiedottaa solmineensa yksivuotisen sopimuksen tshekkivahti Miroslav Svobodan kanssa.

28-vuotias Svoboda on pelannut edelliset neljä kautta Tshekin pääsarjassa. Miehen kaksi edelliskautta on vierähtänyt HC Plzenin riveissä.

Svobodalla on kokemusta kotimaansa pääsarjan lisäksi Itävallasta EBEL-sarjasta ja Pohjois-Amerikasta ECHL:stä. Tshekin maajoukkuevahti oli keväällä 2019 Tapparan vahvuudessa pelaten lainalla LeKissä kuusi Mestis-ottelua.

Svoboda muodostaa ensi kaudella Rasmus Reijolan kanssa Sportin maalivahtitandemin.

– Miroslav on kookas maalivahti, jolla on sopivasti kokemusta ja hyvät pelitaidot maalivahtina, mutta myös potentiaalia kehittyä pelaajana eteenpäin urallaan. Miroslav on pelannut useamman vuoden hyvällä tasolla Tsekin pääsarjassa ja olemme seuranneet hänen otteitaan tarkasti kuluvan kauden aikana. Olemme tyytyväisiä, että saimme Miroslavin vahvistamaan maalivahti kaksikkoamme tulevalle kaudelle, Sportin maalivahtivalmentaja Arttu Lipsanen kommentoi seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS: HäSa: HPK teki kovan hankinnan – haaviin tarttui Tapparan varakapteeni

Vaasan Sport

@VaasanSport
Vaasan Sport vahvistaa maalivahtiosastoaan tšekkiläisvahti Miroslav Svobodalla.
🦅❤️
📖 Lue lisää: vaasansport.fi

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa