Venäläinen superlupaus Matvei Mitshkov on saanut perheineen järkyttäviä suru-uutisia. Hänen isänsä Andrei Mitshkov on kuollut.

51-vuotias Andrei Mitshkov katosi sunnuntaina ja hänet löydettiin kuolleena tiistaina. Mitshkovin ruumis löydettiin hänen kotinsa lähistöllä sijaitsevasta lammesta, Sotshista. Se, mitä Mitshkoville tapahtui, ei ole toistaiseksi tiedossa.

Sport-Expressin mukaan Mitshkov katsoi poikansa kanssa Pietarin SKA:n ja Moskovan TsSKA:n välistä KHL-ottelua, minkä jälkeen hän poistui kotoaan ilman henkilöllisyystodistusta ja auton avaimia. Samaan aikaan hänen vaimonsa ja nuorin poikansa olivat olleet kaupassa. Kun perhe huolestui Mitshkovin katoamisesta, he yrittivät tavoittaa tätä, mutta puhelin ei ollut enää päällä.

Tiedossa ei ole minkäänlaisia riitoja, konflikteja tai alkoholiongelmaa, jotka liittyisivät jollain tavalla katoamiseen ja kuolemaan.

18-vuotias Matvei Mitshkov on Venäjän jääkiekon kirkkain tulevaisuuden lahjakkuus. Hänet varataan tulevana kesänä NHL:ään kärjen tuntumassa. Menneellä kaudella nuorukainen pelasi KHL:ssä.