Jesse Puljujärven kolmen miljoonan dollarin NHL-sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen. 24-vuotiaan hyökkääjän ensi kauden osoite on vielä auki, mutta Carolina Hurricanesin GM Don Waddell pitää täysin mahdollisena sitä vaihtoehtoa, että joukkue tekee jatkosopimuksen Puljujärven kanssa.

– Kun on oikea aika, lähestymme Markusta ja yritämme saada jotain aikaan, Waddell kommentoi Yle Urheilulle viitaten Puljujärven agentti Markus Lehtoon.

– Olemme nähneet tarpeeksi, jotta voimme sanoa, että hänelle on paikka tässä joukkueessa. Se riippuu hänestä, tuleeko hänestä ykköskentän vai neloskentän pelaaja. Hänellä on kykyä ja taitoa. Uskon todella, että hänelle löytyy paikka tästä joukkueesta, Waddell sanoi.

Kesken kauden Edmonton Oilersista Hurricanesin riveihin siirtynyt Puljujärvi on pelannut uudessa seurassaan 11 ottelua pistein 0+1. Mikäli Hurricanes haluaa pitää Puljujärven, on hänelle tarjottava vähintään sama kolmen miljoonan dollarin vuosipalkka, mitä hän tienaa tästäkin kaudesta.