Liigasta ja Mestiksestä tuttu kulttipelaaja Jonne Virtanen, 35, on Mestis-seura TUTO Hockeyn uusi päävalmentaja.

TUTO kertoo tiedotteessaan, että Virtasen sopimus kattaa kauden 2023-24. Sopimus sisältää myös optiot kahdesta seuraavasta kaudesta.

– Valmennusfilosofiani tärkeimpänä teemana on intohimo. Seuran ja sarjan tärkeänä tehtävänä on kasvattaa pelaajia valmiimmaksi seuraavalle tasolle, ja tuosta seuraavasta tasosta minulla on jos jonkin verran kokemuksia. Tarkoituksenani on jakaa omia oppejani, joita olen kerännyt jääkiekon maailmasta kaukalosta ja sen ulkopuolella, Virtanen sanoi TUTOn tiedotteessa.

Virtanen oli pelaajaurallaan kaukaloiden kovanaama, joka ei kaihtanut tappeluita. Yli 700 Liiga-ottelua tahkonnut hyökkääjä päätti uransa viime kauteen. Virtanen pelasi TUTOssa Mestis-kaudella 2019-20.

Virtanen toimi tällä kaudella Suomi-sarjassa pelaavan HC Indiansin päävalmentajana ja managerina.

TUTO Hockey

@TUTOHockey
Jonne Virtanen on TUTOn uusi päävalmentaja! 🚨

Lue lisää: tutohockey.fi/uutiset/tuto-h…