Heinolan Peliitat säilytti Mestis-paikkansa myös ensi kaudelle. Peliitat kaatoi karsintasarjassa Nokian Pyryn puhtaalle pelillä otteluvoitoin 4-0.

Eetu Selänne suoriutui ottelusarjassa vahvasti. Neljässä pelissä hän saalisti tehot 1+2.

Sarjan ratkaisun jälkeen Teemu Selänne onnitteli Peliittoja sarjapaikan säilyttämisestä. Hän käynnisti myös spekulaatiot omasta roolistaan seuran tulevaisuudessa.

– Onnea Peliitat Mestis-sarjapaikan varmistamisesta. Vahva karsintasarja Nokian Pyryä vastaan, joka pelas muuten hyvin. Voitais rakentaa Heinolaan muuten uusi, vielä parempi kiekkobuumi ja nuorten pelaajien kehitysmekka. Miltä kuulostaa? Selänne kirjoittaa.

Aiemmin Selänne yritti tuoda Jokereita takaisin Liigaan. Neuvottelut brändiä hallinnoivan ry:n kanssa eivät kuitenkaan tuoneet tulosta.

Heinolan Peliittojen rahoituskuviot ovat olleet viime aikoina todella epäselvät. Joukkueen puheenjohtaja on unkarilaispelaaja Zoltán Nagy, joka on luvannut toimintaan rahoitusta kotimaastaan. Rahojen saapumisesta on kuitenkin ollut epäselvyyksiä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Onnea @Peliitat1969 Mestis sarjapaikan varmistamisesta👏👏👏 vahva karsinta sarja Nokian pyryä vastaan joka pelas muuten hyvin👏….voitais rakentaa Heinolaan muuten uusi vielä parempi kiekkobuumi ja nuorten pelaajien kehitysmekka😊miltä kuulostaa?