Pelicans ja Ilves kohtaavat toisensa torstaina kolmannen kerran Liigan välierissä. Otteluvoitot ovat tasan 1-1.

Ottelusarjan aikana Ilves-leiristä on kommentoitu Pelicans-pelaajien filmaamista. Asiaa sivusi päävalmentaja Antti Pennanen lehdistötilaisuudessa, ja Ilves-voimahyökkääjä Tommi Tikka huuteli asiasta edellisen pelin aikana.

Muutenkin psyykkauspeli on käynyt kuumana. Pelicansin maalivahti Patrik Bartosak kommentoi vastustajien huutelua seuransa kotisivuilla.

– Klassista pudotuspelihöpinää. Sanallista piikittelyä puolin ja toisin. Hän (Tikka) tai he (Ilves) yrittävät puheillaan vaikuttaa pelaamiseeni. Minä puolestani vastaan viisaasti ja hauskasti, niin kuin aina teen. Ei kuitenkaan mitään vakavaa tai yliampuvaa, Bartosak naureskeli.

Bartosak on ollut pudotuspeleissä erinomaisessa vireessä. Yhdeksässä ottelussa tshekkivahdin torjuntaprosentti on ollut 91.