Liigan kurinpitodelegaatio tiedottaa, ettei Pelicans-puolustaja Ben Bloodille määrätty pelikieltoa.

Bloodin tilanne eteni torstaina kurinpidon käsittelyyn, kun hän pomppasi polvet edellä maassa makaavan Ilves-hyökkääjä Eemeli Suomen päälle. Kurinpidon mukaan tilanteesta olisi tullut tuomita jäähy, muttei pelikieltoa.

– Kurinpitodelegaatio toteaa, ettei Bloodin tilanteessa ole sellaista vastustajan piittaamatonta vaarantamista, josta tulisi määrätä pelikieltoa. Näin ollen tilanteen perusteella ei määrätä Bloodille pelikieltoa, Liigan sivuilla julkaistussa tiedotteessa todetaan.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt torstain #Ilves#PelicansFi-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun Pelicansin Ben Bloodin tilanteen. Bloodille ei määrätty tapahtumasta pelikieltoa.

Lue kurinpitopäätös ja katso video ➡️ bit.ly/3MmSiyH