Ilveksen ja Pelicansin välisestä välieräsarjasta on kehkeytymässä huikea kiekkojännäri. Neljän ottelun jälkeen sarja on tasan 2-2 tilanteessa.

Neljännessä erässä suurimmaksi puheenaiheeksi nousivat filmaamiset. Ensin Pelicansin Aatu Jämsen ylireagoi korkeaan mailaan. Dominik Masinin työkalu osui Jämseniä kevyesti kasvoihin, mutta nuori hyökkääjä näytteli niin kuin olisi saanut rajunkin kirvesiskun lärviinsä.

Myöhemmin puolestaan Henrik Haapala esitti omia näyttelijän lahjojaan. Hänen ja Pelicans-pelaajan luistimet kopsahtivat yhteen keskialueella. Haapala piteli päätään ja romahti jäähän, niin kuin häntä olisi taklattu päähän. Tilanteesta ei tuomittu rangaistusta.

Voit katsoa Haapalan tilanteen alta.

Joonas Kaipainen

@jkaipainen_

Harri Frilander

@FrilanderHarri
Haapalasta nyt puhutaan paljon. Ei siitä mitään videota olis? #ilves #pelicansfi #Liiga
Jaxuhalit Haapalalle. Olihan siin kuitenkin kontakti luistimeen