HIFK haaveet Liigan finaaleista kaatuivat maanantai-iltana Nokia Arenalla, jossa Tappara oli jälleen vahvempi. Tappara voitti välieräsarjan voitoin 4-1.

HIFK:n osalta kautta on jäljellä enää yhden ottelun verran, kun joukkue odottelee nyt itselleen vastustajaa pronssiotteluun. Puolustaja Ilari Melartin ajatukset tulevasta kamppailusta ovat kaksijakoiset. Kokenut alakerran luuta toivoisi, ettei kyseistä ottelua pelattaisi enää tulevaisuudessa.

– Toivoisin ettei sitä pelattaisi. Mutta nyt kun pelataan, niin takuuvarmasti virtaa löytyy. Saan varmasti pumpattua itseni siihen. Mutta tulevaisuutta ajatellen ehkä Liiga voisi jättää sen tulevina vuosina pois, Melart kommentoi ottelun jälkeen C Morelle.

Liigan pronssiottelu pelataan torstaina 20. huhtikuuta kello 18.30. HIFK pelaa ottelun vieraissa, koska se sijoittui välieräjoukkueista heikoimmin runkosarjassa.