Liiga-jumbo SaiPa lähtee kauteen 2023-24 uudella logolla. Lappeenrantalaisseura juhlistaa logolla 75-vuotista taivaltaan.

SaiPan uusi logo pitää mukanaan tutun väriteeman, eli mustan ja keltaisen. Logon lisätty SaiPa-teksti on kirjoitettu seurassa vuosina 1980-92 nähdyllä fontilla.

– SaiPa saavuttaa tulevalla kaudella 75 vuoden iän. Kauden pääteema näkyy teemalogossa, jota käytetään perinteikkään logon ohella. Logossa on mukana SaiPan historiaa, kausilla 1980-92 käytössä olleen ns. ”Boston -logosta” tutun SaiPa -tekstin myötä, lappeenrantalaisseura kertoo tiedotteessaan.

Näet SaiPan logon alla olevasta Twitter-linkistä tai klikkaamalla tästä.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
SaiPa saavuttaa tulevalla kaudella 75 vuoden iän. Kauden pääteema näkyy teemalogossa, jota käytetään perinteikkään logon ohella. Logossa on mukana SaiPan historiaa, kausilla 1980-92 käytössä olleen ns. "Boston -logosta" tutun SaiPa -tekstin myötä.

#SaiPa #SaiPa75 #Liiga