Leijonien apuvalmentaja ja Kärppien entinen päävalmentaja Mikko Manner on osallistunut Vaasan Sportin osakeantiin. Seuran mukaan Manner on osallistunut antiin ”merkittävällä panostuksella”.

– Tutustuin Vaasan Sportin uuteen kehitysstrategiaan ja keskustelin siitä myös Filip Riskan ja Oskar Osalan kanssa. Vaasan ja alueen junioritoiminnan kehittäminen on mielestäni todella tärkeä asia ja olen varma, että Filip ja Oskar saavat koottua sellaisen ryhmän, joka pystyy tuottamaan näkyvää tulosta tulevina vuosina. Minäkin haastan nyt samalla alueen kiekkoihmisiä osallistumaan osakeantiin ja tulemaan mukaan kehittämään Vaasan Sportin toimintaa, Mikko Manner kommentoi Sportin verkkosivuilla.

Viimeiset kaksi kautta Manner on valmintanut SHL-seura Brynäsiä. Tällä kaudella kausi päättyi potkuihin maaliskuussa, kun Brynäs joutui taistelemaan sarjapaikastaan karsinnoissa.